Restaurace Krokodýl

ilustrační fotka jídlo ilustrační fotka interiéru ilustrační fotka exteriéru

Jídelní lístek

You will find our menu in English Language in our restaurant.

Předkrmy
  Smažené jalapeños plněné chedarem, česneková smetana (1, 7, 3) 135,–
  Mozzarellové třešničky grilované v parmské šunce, bylinková bagetka (1, 7) (foto)
120,–
  Marinované sušené švestky vázané a zapečené v anglické slanině, bylinková bagetka (1, 12) 120,–
80 g; Carpaccio s parmazánem, bylinková bagetka (1, 7) 160,–
80 g Restované (vyloupané) krevety s česnekem a bylinkami, bylinková bagetka (1, 2, 7) (foto)
140,–
100 g Restovaná jatýrka z mladého selete se švestkami na víně, bylinková bagetka (1, 12) 120,–
1 ks Pikantní nakládaný hermelín, chléb (1, 7) 100,–
200 g Variace tvrdých sýrů k vínku, pečivo, máslo (1, 7) 190,–
Steaky
200 g / 300 g Biftek s maldonskou solí a olivovým olejem 400,– / 575,–
200 g / 300 g Chilli biftek s anglickou slaninou (1) 400,– / 575,–
200 g / 300 g Biftek s malinovou omáčkou (1) 400,– / 575,–
200 g / 300 g Biftek sypaný hoblinami parmazánu (1, 7) 400,– / 575,–
200 g / 300 g Anglický biftek (biftek se sázeným vejcem a anglickou slaninou) (1, 3) 400,– / 575,–
320 g / 470 g Grilovaný biftek z pravé svíčkové (foto)
370,– / 540,–
300 g / 500 g Grilovaný steak z roštěnce 295,– / 480,–
  Pro vylepšení Vašeho steaku nabízíme:
  Smetanová omáčka se zeleným pepřem (1, 7) 35,–
50 g Smetanová omáčka se sýrem s modrou plísní (1, 7) 35,–
50 g Opečené plátky anglické slaniny 35,–
  Studené omáčky – dip: česneková, nivová, chilli, mexická salsa (1, 7, 8, 12, 13) 25,–
300 g / 500 g Steak z roštěnce s maldonskou solí a olivovým olejem 330,– / 530,–
300 g / 500 g Steak z roštěnce sypaný hoblinami parmazánu (1, 7) 330,– / 530,–
300 g / 500 g Chilli steak z roštěnce se slaninou (1) 330,– / 530,–
Mezinárodní kuchyně
450 g Espetada – Madeira (hovězí špíz kořeněný maldonskou solí a vavřínem, steakové hranolky, česneková majonéza, salsa) (1, 7) 490,–
150 g Chilli con carne – Mexiko (kousky pravé svíčkové, fazole, rajčata, cibule, paprika, a originální koření) (1, 8, 12) 270,–
150 g Burito – Mexiko (vepřová panenka, salsa, fazole, česnek, cibule, rajčata, papriky, zapékané sýrem v pšeničné tortille) (1, 7, 8, 12) 180,–
150 g Beef Fajitas – Mexiko (porcovaný hovězí steak, speciálně kořeněný, servírovaný s restovanou zeleninou na horké pánvi, dvě tortilly, salsa a česnekový dip) (1, 7, 8, 12) (foto) 270,–
200 g Burger „Classic“ – USA (burger, chedar, slanina, hranolky) (1, 7, 10, 11) (foto) 180,–
200 g Burger „Hot“ – USA (burger, slanina, ostrá omáčka, hranolky) (1, 7, 10, 11, 12) 180,–
Speciality podniku
150 g / 200 g / 300 g Tatarský biftek „český“ dle naší originální receptury (sůl, pepř, chilli, hořčice, kečup, worcesterská omáčka, žloutek, cibulka; k porci se dle gramáže podává 6/8/12 topinek) (1, 3, 10) (foto) 200,– / 260,– / 360,–
150 g / 200 g / 300 g Tatarský biftek „Belgie“ (majonéza, dijonská hořčice, parmazán, capary), příloha – steakové hranolky (1, 3, 7) 235,– / 300,– / 420,–
10 ks Marinovaná pikantní kuřecí křidélka s bylinkovou bagetkou a česnekovým dipem (1, 7, 10, 12) (foto) 180,–
150 g Zbojnický špíz servírovaný na restované zelenině (hovězí svíčková a slanina na jehle) (1) (foto) 260,–
200 g Medailonky z vepřové panenky na grilu 190,–
  Ke grilované panence nabízíme:
  Smetanová omáčka se zeleným pepřem (1, 7) 35,–
  Smetanová omáčka se sýrem s modrou plísní (1, 7) 35,–
200 g Vepřová panenka nadívaná marinovanými švestkami a slaninou (1, 12) 210,–
200 g Medailonky z vepřové panenky gratinované mozzarellou a parmskou šunkou (1, 7) 210,–
200 g Steak z lososa s bylinkovým máslem (4, 7, 8) 280,–
Smažené pokrmy
200 g Smažené řízečky z vepřové panenky (1, 3, 7, 11) 170,–
150 g Smažená kapsa z vepřové panenky plněná modrým sýrem a anglickou slaninou (1, 3, 7, 11) 170,–
120 g Smažený sýr Chedar (1, 3, 7, 11) 120,–
Zeleninové saláty
300 g Míchaný salát z čerstvé zeleniny s rozpečeným hermelínem a brusinkovou omáčkou (3, 7, 9, 13) 170,–
300 g Míchaný salát z čerstvé zeleniny s krevetami (2) 180,–
300 g Míchaný salát z čerstvé zeleniny s grilovaným roštěncem (150 g) a parmazánem (7) 200,–
150 g Zelný salát 50,–
150 g Zelný salát s česnekovou smetanou (7) 75,–
150 g Šopský salát (7) 75,–
150 g Řecký salát (7) 80,–
150 g Míchaný salát z čerstvé zeleniny 60,–
Přílohy
150 g Hranolky 40,–
  Vařené zámecké brambůrky s bylinkami a olivovým olejem 50,–
  Opečené zámecké brambůrky s česnekovou smetanou (7) 70,–
150 g Zelené fazolové lusky s cibulkou a slaninou 50,–
2 ks Rozpečené bagetky s bylinkovým máslem (1, 7) 35,–
250 g Restovaná zelenina (cibule, paprika, rajče, cuketa, lilek – dle aktuální nabídky) 70,–
  Čerstvý chléb (3 krajíce) 15,–
70 g Olivy zelené 40,–
30 g Kapary 30,–
Studené omáčky
50 g Tatarská, česneková, salsa, kečup (1, 7, 12) 25,–
Moučníky / Desserts
  Crème brûlée (3, 7) 75,–
  Vanilková zmrzlina se šlehačkou a malinami (3, 7) 80,–
  Pistáciová zmrzlina s čokoládovou polevou a šlehačkou (3, 7, 8) 80,–
1 ks Kopeček zmrzliny (dle aktuální nabídky) 25,–

Poloviční porce lze připravit pouze u vybraných pokrmů a účtujeme je za 75 % ceny. Přílohy samostatně nepodáváme. Termoobal je v ceně jídel, která si objednáte s sebou (jinak za příplatek 10 Kč). Alergeny jsou číslovány v závorkách u jídel a nápojů, seznam Vám přinese obsluha.

Přejeme dobrou chuť a příjemnou zábavu.

Kontakt

mapka Restaurace KROKODÝL
Lomecká 1807
Praha 9 – Újezd nad Lesy
190 16
Kontaktní osoba: Marek a Jan Štědronský
tel.: 775 248 650
e-mail: info@restaurant-krokodyl.cz
IČ: 86648900

RESTAURACE SE SPECIALIZUJE NA HOVĚZÍ STEAKY Z ČESKÝCH CHOVŮ MLADÝCH BÝKŮ

Otevírací doba

pondělí - čtvrtek 18:00 - 23:00
pátek a sobota 17:00 - 23:00
neděle zavřeno